За нас
За нас

Ние от ГурмеТО сме визионери и идеалисти, вярващи в каузата за трансформация на режима на хранене на все повече хора. За нас подборът на истински продукти с високо качество е приоритет, а България е място, което предлага уникално разнообразие на вкусна храна с традиции. Дръзката визия за едно перфектно бъдеще, в което хората се хранят осъзнато, е наша отличителна черта. Ние владеем ключа към магията на здравословното и вкусното.

 

Уникална способност на ГурмеТО е да посява във всеки отговорността да прави нещо добро за своето здраве. Ние познаваме нуждите на нашите посетители и усърдно работим за тяхното щастие и живот в удовлетворение. Всичко, което ги зарежда, е тук в България, а ние се грижим да го съберем на едно място - в ГурмеТО. Обичаме да предугаждаме потребностите и да сбъдваме желанията на всеки, прекрачил нашия праг. В света на ГурмеТО всеки намира своето - от хубава храна и чисти български продукти за семейната трапеза през селекция уникално добри находки на качествено българско вино за всеки специален повод до внимателно подбрана натурална и био козметика. Бдим нищо да не липсва на гостите ни и техните близки, като същевременно залагаме на качество и изискан вкус.

Водени сме от желанието да дадем гласност на родните фермери и производители. Нашата кауза е да събудим сетивата на потребителите за българското.

Магията на ГурмеТО се крие в трансформацията, в движещата сила на осъзнаването и промяната. ГурмеТО е много повече от любимия магазин, който предлага качествена стока. ГурмеТО сме ние хората, българите, приятелите, роднините, всички, които имаме очи за красотата на това, което се крие в нас тук в България. Ние вярваме във вълшебството на свободата да бъдеш зареден, удовлетворен, обгрижен и развиващ се.

 

В ГурмеТО личният контакт с хората и откритата комуникация е най-важната част от ежедневието ни. При нас са добре дошли всички ценители на здравословната храна, търсачи на качествени гурме наслади, семейства, които са осъзнали нуждата да се хранят с чисти продукти, хора, които знаят как да уважават тялото и духа си. ГурмеТО е мястото, където непознати стават приятели, създават общност и разпространяват каузата за здравословното хранене, подкрепено от българския производител. Всеки гост на ГурмеТО разпалва пламъка на българското, грижейки се за себе си и близките си, поръчвайки от продуктите на бранда и попивайки от неговите ценности.

Направи първата стъпка по пътя на осъзнатото хранене с чисти и проверени продукти като избереш българското качество за теб и твоето семейство. Здравословната грижа за тялото и духа не е каприз, а ключ към свободата да проявиш най-доброто, на което си способен и да бъдеш в хармония със себе си.