• Начало »
  • "Tree of Life" - натурална козметика и мехлеми
"Tree of Life" - натурална козметика и мехлеми

"Tree of Life" - натурална козметика и мехлеми

Тук ще намериш всички продукти на Блага Вест

 

"Tree of Life" e марката позната ви козметика " Храна за кожата". Тя е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Изцяло ръчно направена, творчески комбинирана с висок клас масла, без никакви вредни химикали, Tree of Life ще те спечели за цял живот. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

марки
Подреди по