Доставка

Възможно е да има леко разминаване в ценообразуването на доставките,според условията на договорите с куриерските фирми,дължащо се на зависимостта обем /килограм при някои продукти.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Поръчките, които са направени за първи път се изпълняват само след потвърждаване по телефона. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш оператор между 10:00 и 17:00 часа през работните дни за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката. Продуктите се изпращат с куриерската фирма по избор при завършване на поръчката.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

 

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерските фирми

- ДО АДРЕС,заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС,при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

 

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки автоматично се калкулират чрез инегрираната куриерска система на избраната фирма.

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

Всички направени поръчки след 13:00часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчките приети в събота и неделя се обработват и изпращат в първият работен ден на седмицата. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта;

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. И населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.