Моята лична среща с "Храна за кожата"

21 юни 2022
Моята лична среща с "Храна за кожата"

Здравей!

Аз съм Лора и съм създател на ГурмеТО и първоприемник и върл фен на козметиката на "Храна за кожата", позната още от създателката и -  Блага Вест от свободния кооператив за козметика.

Бих се радвала да ти разкажа за моята среща  с "Tree of life" , защото за мен тя е невероятно вдъхновение.

 

Знаеш ли , че в праховете за пране и особено в омекотит  елите има толкова много химични съставки, че те не просто отключват алергии, а биха могли да раздразнят кожата до степен на жесток обрив? Аз не знаех...не се бях замисляла. Обожавах да пера дрехи с обилно количество омекотител, за да миришат добре..... докато не се омъжих :)   Той имаше непоносимост към тези тежки миризми и започваше да киха и да се раздразва лигавицата му..... започнах да чета. И без това вече бях влязла в руслото на по-природо съобразния начин на живот. Тема обширна и дълга, за която можем да поговорим някой дръг път, но така открих ЕЗИЯ.

Натурален прах за пране. Чувствах се доста странно в началото - переш, с прахообразен препарат, без аромат. Обаче настана чудо - дрехите миришеха на чисто. Толкова приятно усещане! Добре изпрано, ухаещо на чистота пране , препарата се пренесе и в полза на почистване на банята - ефекта е забележителен! Освен това, мисълта, че не замърсяваш околната среда и тялото си беше доста примамлива. Но разказа тук не е за това :) 

 

След като останах изключително доволна от Езия, започнах да си пиша със създателката  - Блага Вест ( тя още не беше известна така:)) от дума на дума тя ме убеди да пробвам и някои от кремчетата. Е, аз какво да кажа, имах (подчертавам) имах суха кожа. Не се  лющеше , но имах навика от дете да се мазотя с нещо - след баня, след ставане, преди лягане... не пропусках... може би заради съзаването на тези навици кожата си ми беше просто суха и не стигаше до  лющене.

Реших да пробвам. Започнах с крем за лице с Лофант и бенжоан ... влюбих се в името - бенжоан, звучи някак си аристократично :)  Кремът пристигна. Той просто беше вълшебен! Такава мекота при нанасяне, такава нежност, толкова приятен аромат, а освен това  и икономичен - количеството, което слагаш от този крем няма нищо общо с количеството, което слагаш от конвенционален крем. И след това дойде ефекта - мека кожа, като на бебе... невероятно! Гладка, мека , финна -  така се пристратих към крема, че си поръчвах още преди да ми свърши и разказах на всичките си приятелки, за да се докоснат и те до това благотворно действие.

И така след няколко опаковки някак започна да ми идва тежък.... как така стана, аз толкова обичам този крем, сега какво ще правя ? Не искам да спирам да изпозлвам тези продукти, толкова ми харесват! Те не са просто продукти! В тях има емоция и енергия, която усещаш докато ги нанасяш! Това бяха моите любими ритуали! И се чух с моята вдъхновителка - а тя знаеш ли какво - изсмя ми се :) ДА ! Смееше се и каза:

 

" Мила моя, просто кожата ти вече не е суха! Премини на някой серум или по-лек крем и ще си пушка. И вече да не си казала, че имаш суха кожа! Видя ли!? Като я нахрани и тя си стана нормална! Сега има нужда просто от подхранващи грижи !" 

 

Воаля ! Подхранена, чиста и и нормална кожа! Бях на седмото небе и от тук нататък започнах да преоткривам всички нейни продукти, да сменям, да пробвам и знаеш ли - всичко е прекрасно! За всеки сезон, за всеки етап, за всеки има кремче .  И всички са страхотни! И се правят още и нови и нови :) Невероятни продукти!

 

Ако смееш да се опиташ да подхраниш кожата си и да и дариш красота и младост - пробвай с козметиката на "Tree of life" - сигурна съм, че ще те възхити, точно както мен!

 

от Лора, с любов и уважение  :) 

Може да разгледаш всички продукти на марката тук: "Tree of life" 

А твоята кожа изсъхва ли през лятото ? Издавам ти тайната на здравата кожа - топ 4 незаменими продукта за лятната ти ваканция, с които кожата ще е прекрасна, нежна и кадифена!

прочети още

Искаш ли здравословен, дълготраен и красив тен? В началото на юли, точно преди разгара на най-горещия летен сезон ще ти разкажа как да се предпазиш от слънцето , но и да направиш перфектен тен 

прочети още

Българското вино е тачено и уважавано векове назад. То е присъствало, както в тракийските ритуали, така и в бита на средновековните българи. Дори Османската империя не го е забранила...............

прочети още