Плажни истории

5 юли 2022
Плажни истории

Първото и най-важно условие за безупречен тен е защитата!

Забрави за „пърженето“ под жаркото слънце намазана обилно с олио, зехтин, чисто какао и всичко , което ще направи  "цвъъъър“ на тялото ти. Ти не си пиле в марината, за да цвърчиш обляна в олио под силните юлски лъчи! :) 

  • Стой повече време на сянка. Най-добрите часове да се покажеш на директно слънце са рано сутрин и късно следобед
  • Не позволявай на кожата да не е защитена! С висок фактор не само се почернява, но и тена се задържа дълго и опасността от обелване на кожата е много по-малък
  • Мажи се често, но без да прекаляваш ! Необходимо е да намериш баланса.
  • В най- жарките обедни часове най-добре се прибери в съседното заведение или под по-дебела сянка. Прохладно питие и лек обяд ще се отразят добре на настроението, фигурата и тена ти :)
  • Следобед – късен , може да намалиш фактора – тук ако искаш може да включиш олио или какаово масло за тен.  

 

Най-най-най- важното нещо за хубав и здравословен тен е подхранената и хидратирана кожа. Слънцето изсушава, солта в морето също , за това последващата грижа  ще ти гарантират дълготраен и здравословен тен.

Ето и моите предложения за безупречен тен:

 

  • Плажно масло „Храна за кожата“  с естествен SPF 30 за прекрасен тен и кожа – маслото е хем със защитни свойства, хем за подсилване на тена. Съчетанието на различни масла и плодови аромати прави кожата и теб самата неустоима на плажа без да „цвърчи“ като се нагрее.  Маслото предпазва и прави невероятен и устойчив тен. Кожата е мека и подхранена, което спомага да не изсъхва толкова много дори и при целодневен плаж.

 

СЪВЕТ: Ако си много бяла  или си за първи път на плажа е добре да го редуваш с  малко по-силна защита, за да предотвратиш първоначално изгаряне.

ОТ ОПИТ:  ако все пак изгориш,  изобщо не си представяйте силно розово изгаряне, а по-скоро приятен загар , като че все едно си била 1 седмица на яхта :)  при добра последваща грижа отминава бързо и оставя красив тен.

Поръчай тук.

 

  • Слънцезащитен крем Белла – естествен висок фактор, непозвлояващ изгаряне на лицето и най-деликатните зони. Крем Белла е жив крем и е необходимо да се съхранява в хладилник. Нанасяй сутрин преди излизане или преди плаж на лицето и деколтето.  Крем Белла не позволява на кожата ти да стане на петна! Уникална лека текстура без усещане за запушване на порите.

Поръчай тук:

 

След слънце първо и най-важно правило за хубава кожа е нейната хидратация и подхранване!

 

СЪВЕТ :  внимавай  с душ   геловете – те изсушават кожата. Може да ипозлваш натурални сапуни с естествн глицерин ( разгледай тук) или да потърсиш  естествен душ гел, който няма да изсушава кожата.  

 

След баня идва най-важната  част подхранване на кожата :

 

  •   маслото за тяло на „Храна за кожата „ – с Макадамия или кафе –перфектната храна за кожата ти след слънце. Подхранва, хидратира, придава кадифено усещане при допир и невероятен лек аромат. Кожата ти става гладка, мека, подхранена , със страхотен тен, който се задържа дълго време .

Поръчай тук

Ако все пак  някои част на тялото ти са успели да изгорят или ги усещаш по-сухи и измъчени нашата препоръка е да ги намажеш с

  • мехлем Исоп и синап. Всяка къща трябва да има от този мехлем за кожни проблеми – съвсем малко количество е нужно , а помага при изгаряния, при рани, белези , пъпки, раздразнения и всякакви кожни проблеми. При слънчево изгаряне третирай участъка с мехлема и ще забележиш бързо отминаване  на червенината и преминаването и  в кафеникъв приятен и дълготраен загар.

Поръчай тук

 

От сърце ти желая щуро лято с незабравими емоции!

Грижи се за себе си и се отпусни с наслада на най-свободния сезон!

А твоята кожа изсъхва ли през лятото ? Издавам ти тайната на здравата кожа - топ 4 незаменими продукта за лятната ти ваканция, с които кожата ще е прекрасна, нежна и кадифена!

прочети още

Българското вино е тачено и уважавано векове назад. То е присъствало, както в тракийските ритуали, така и в бита на средновековните българи. Дори Османската империя не го е забранила...............

прочети още

Не искам да спирам да изпозлвам тези продукти, толкова ми харесват! Те не са просто продукти! В тях има емоция и енергия, която усещаш докато ги нанасяш!

прочети още