Тайната на меката и кадифена кожа

20 юли 2022
 Тайната на меката и кадифена кожа

Едно от най-честите неща, които забелязвам в летните дни е здраво изсушената кожа. Това разбира се е следствие на незабравимите моменти прекарани край морето, но слънцето, морската вода, вятъра – всички тези прекрасни елементи влияят и на кожата ти.

НО  - няма нужда да се лишаваш от дългите безгрижни дни осолена от морска вода и огрята от слънчеви лъчи. Това, което ти е нужно е точната козметика за подхранване на кожата ти. А какво по-добро от натурална, ръчно направена без химия и примеси козметика. Нещо, което ще подхрани кожата , ще заздрави тена , ще предотврати лющенето и ще те накара да засияеш, както в лицето , така и в цялото тяло от здрав, безупречен тен и с чиста и гладка кожа.

 

Ето и тайната - твоие незаменими продукти през лятната почивка :

 

естествен висок фактор. Подхранва кожата, предпазва я от ув лъчите и подпомага качествения и добър тен. С тези масла кожата ти ще бъде мека, гладка, защитена и ще ухае екзоточно – неустоимо изкушение за плажа.  

! ( не се излагай на обедните лъчи – тогава слънцето е най-силно и най-вредно! Използвай сутрешните и следобедни часове за здравословен плаж и красив тен!)

 

Подходящ , както за сутрешно използване с лек естествен фактор , така и за след слънце , за да подхрани кожата и обогати клетките и . Вълшебен серум, който освен , че прави кожата сияйна, изчиства петна, хидратира в дълбочина и предпазва, спомага при изгаряния или кожни проблеми на малки участаци. Любим серум , с уникален аромат, който съм сигурна, че ще искаш да имаш винаги под ръка в чантата си.

 

Най-важното нещо за кожата и тена ти е подхранването. Не позволявай на кожата да изсъхва. Нанасянето на  вякакви боди милкове води до някакъв резултат, но дълбокото подхранване след слънце е със сигурност нещото , от което имаш нужда.  Маслото за тяло с кафе е с богата текстура, сладък аромат,  а  след намазване  ще се чувстваш като шоколад.  Изкчакай да попие и усети колко кадифена, гладка и красива ще бъде кожата ти още след първото нанасяне.

 

Преди сън след бурните дни и нощи  е важно да почистим кожата на лицето от всички замърсявания , които са и се стоварили. Пробиотичното мляко  почиства в дълбочина, премахва грим и всякакви наслоени мръсотии, подхранва кожата, не щипе, не пари, не дразни дори и очите. Нежно премахва грима и оставя гладка, чиста и подхранена кожа – готова за нанасяне на нощен продукт

БОНУС – млякото е подходящо и като нансяне за основа на грим , за тези които ги очакват горещи летни нощ :)

 

Лятото е в разгара си –изживей мига и бъди красива, свободна и сияеща в добра компания, с прекрасно настроение и с правилната натурална козметика.

 

Слънчеви целувки от мен! 

 

 

 

Искаш ли здравословен, дълготраен и красив тен? В началото на юли, точно преди разгара на най-горещия летен сезон ще ти разкажа как да се предпазиш от слънцето , но и да направиш перфектен тен 

прочети още

Българското вино е тачено и уважавано векове назад. То е присъствало, както в тракийските ритуали, така и в бита на средновековните българи. Дори Османската империя не го е забранила...............

прочети още

Не искам да спирам да изпозлвам тези продукти, толкова ми харесват! Те не са просто продукти! В тях има емоция и енергия, която усещаш докато ги нанасяш!

прочети още