Зеолит камъчета за вода

  • Марка: Rhodosorp - Фарер

Зеолитът е мощен естествен минерал, образувал се преди милиони години. Този естетвен минерал е с отрицателно заредени йони, което го прави перфектен за прочистване на тежки метали и за йонизиране на водата. Зеолитът има високо съдържание на  силиций (Si) и способността да привлича и улавя йони с положителен заряд в своята микропореста структура. Тези две свойства на минерала го правят изключително полезен за човека. Зеолитът пречиства тялото от токсини, тежки метали и радиоактивни елементи. Създава алкално-киселинен баланс в човешкото тяло и дори помага на раните да заздравяват по-лесно. 

 

Продуктите Rhodosorb® са най-висококачествените на пазара природни минерални хранителни добавки, произведени специално за консумация от човека. Продукти от най-качествените природни минерали в света, обработени по иновативна технология, с цел  постигане максимален здравен ефект за всеки.

Производствения процес не се използват никакви химични вещества и консерванти, т.е. това са 100 % природни продукти

 

 

Редовната употреба на преструктурирана чрез термично обработен и активиран природен минерал НБС вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма. Преструктурираната (йонизирана) вода е чудесно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните вещества, в това число радиактивните елементи.

Камъчетата се изсипват в подходящо количество вода ( да не е в пластмасов съд) Оставят се 8 часа да престоят и след това водата е йонизирана и готова за пиене. МОже да доливате в тази вода нова до 90 дни. След това камъчетата се подменят. 

3,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3,80 лв.
Моля, изберете: