Тамян, Смирна и Черен Оман

  • Марка: Храна за кожата

Лечебен мехлем за стави и кости

 

Маслата от тамян, андироба и смирна са едни от най-мощните противовъзпалителни природни средства. 

Те са първопричината за създаването на този мощен мехлем, който помага при ставни болки, акутни болки в крайниците, възпалителни процеси, причиняващи подуване и дискомфорт. Мехлемът дава нови сили и възстановява след тежка преумора, спорт и др., облекчава болките при грип и простуда. 

 

Тамянът се е използвал от древни времена за пречистване. С него се пречиства въздухът в помещенията, той е прогонвал и все още го прави, злите духове и мисли. Лечебните му свойства са неизброими, но най-важните са:

  • Повдига имунитета
  • Спомага за премахването вируси и бактерии
  • Лекува възпаления
  • Помага в лечението на  тежки хронични и автоимунни заболявания, като:
  • алергии, ревматоиден артрит, болести на щитовидната жлеза и др.
  • Помага за лечение и заздравяване на костни заболявания, счупвания, ставни болки и възпаления, шипове, хернии и др.
 
Смирната лекува възпалението, има естествени аналгетични свойства, премахва паразити, вируси, заздравява бързо рани, лекува белези, лекува болести на устната кухина, тя, както и тамяна, е естествен антидепресант, премахва нервното напрежение, страхове и фобии.
 
 
Мехлемът съдържа също така уникални противовъзпалителни и болкоуспокояващи масла като андироба, черен оман, блатен аир и безсмъртниче, които не просто облекчават симптоми, но лекуват напълно болката и възпалението!
Ашваганда е индийски жен шен, който се нарича още Силата на коня. Още с първото нанасяне ще усетите силата на съставките .
 
 
Съдържа: безсмъртниче в шарлан и зехтин, пчелен восък, авокадо, какао, андироба, черна семка, корен от черен оман и блатен аир в кокосово масло, тамян на прах, ашваганда на прах, лечебна глина мултани мити на прах, етерични масла: тамян, смирна, кедър, безсмъртниче.
 
 
Може да се комбинира с капсули тамян на прах за по-бързо и сигурно възстановяване.
 
 
 

Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: