Болкоуспокояващ спрей с тамян

  • Марка: Храна за кожата

За ставни болки, трамви, грип, артрит, остеопороза, възпалителни процеси, облекчава лезии от херпес зостер, премахва гъбички, отпушва синуси.

Няколко пъти на ден се пръска малко количество от разтвора на засегнатите места. След като попие се маже с мехлем против изсъхване на кожата. 

 

 

  • Състав: ДМСО(диметилсуфоксид) - натурално химично съединение, което се съдържа естествено в природата, без токсичност; лавандулова вода, тамян; етерични масла: лавандула и тамян. 

 

"Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

 

 

15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: