Озаряващ гел за почистване на лице

  • Марка: Храна за кожата

Почиства и омекотява кожата на лицето , като същевременно я изглажда и тонизира. Всичко това, благодарение на меката розова глина. 

Маслото от ниаули има мощно антибактериално действие. Агар-агар е чист растителен колаген и пребиотик, който зарежда кожата с микроелементи и минерали. Гелът има естествено подмладяващо действие. 

 

УПОТРЕБА: Лицето се измива ВЕЧЕР! с малко количество. Няма нужда от отмиване. 

ИЗПОЛЗВА СЕ САМО ВЕЧЕР!

 

Съдържа: дестилирана вода, вода от лайка, вода от безсмъртниче, розова глина, агар-агар, е.м. ниаули, лимон, портокал и много ЛЮБОВ

 

Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

28,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 28,00 лв.
Моля, изберете: