Масажно миро за тяло

  • Марка: Храна за кожата

Успокоява духа и облекчава болката

 

Използва се само вечер след баня. Подхранва и възстановява кожата, с маслото от тамян в него облекчава леки схващания, ставни и мускулни болки. Подходящ за релаксираш масаж или след прекаран спа ден в сауната. 

Успокоява те след натоварен ден и намалява чувството на тревожност и депресия. Спомага за по-добър сън и подобрява паметта. 

 

  • Състав: маслен извлек от безсмъртниче в екстра върджин зехтин, кокосово масло, масло от черна семка, масло от орех, масло от сладък бадем; етерични масла: нард, бергамонт, тамян, черен пипер, кайсия и лотус. 

 

 

"Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: