Капсули тамян 65бр

  • Марка: Храна за кожата

Тамян на прах Boswellia serata - веге капсули

 

Тамянът Boswellia лекува артрит, шипове, болки в ставите и костите. Помага за възстановяване на костната структура след травми и счупвания. помага при дископатия. Също така е добър при проблем с бъбреците и стомаха. Повдига имунитета, премахва вируси и бактерии. Повишава концентрацията и работоспособността. 

Препоръчителен прием: 1 капсула на ден сутрин след храна. 20 дни прием, 10 дни почивка. 

65бр/450мг за 3 месечен курс, като 20дни се приема, 10дни се почива.

 

 

 

Тамянът би могъл да помогне при: Ревматоиден артрит, Артрит, Болки в ставите, Възпаления, Нарушена костна структура - остеопороза, Бъбречни болести, Чревни проблеми, Болест на Крон, Автоимунни заболявания, Слаб имунитет, Вирусни инфекции, Пневмония, Мигрена, Нарушена концентрация, Слаба памет, Преумора, Телесни травми, Счупвания, Тревожност, Слаба работоспособност

 

Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

 

 

45,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 45,00 лв.
Моля, изберете: