Нощен Серум "Вербена"

  • Марка: Храна за кожата

Нощен Серум за лице Вербена за трайно възстановяване на кожата по време на сън. Изглажда, лекува и храни кожата  през цялата нощ. Не оставя мазен филм. Попива веднага. 

 

 

  • Състав: маслен екстракт от Лофант в екстра върджин зехтин, , био масла: жожоба, кокос, макадамия, жълт кантарион, рицин;  етерични масла: черен пипер, върбинка, тамян

ИЗПОЛЗВА СЕ САМО ВЕЧЕР ! 

 

 

"Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

 

 

20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: