Гостът: Пино ноар Розе

  • Марка: DeVina

Игриво, лесно за харесване розе, подходящо за консумация със и без храна. Комбинира се със суши, салати с плодове, сирена и леки меса. С бледо розов цвят, съблазняващ аромат на череши, градински ягоди и подправки.

 

DeVina

Преди години, когато започна нашето лозарско приключение, често в ранните утрини в лозето се появяваше един заек. Този гост изглеждаше достолепен, едър и спокоен. Допускаше ни изненадващо близо до себе си. А дали за него ние не сме били „гости“? Сега, когато нашето вино е тук, искаме то да бъде гостът — приятен и изненадващ за всички!

 

Точната локация на семейния ни бизнес е определена от изключителните качества на гроздето – сорт димят и вината произвеждани в миналото, в района на местност Комлука, на границата на общините Девня и Аксаково. Традициите, съхранени във винопроизводството, днес са в основата на създаването на няколко добри винарски изби в района.

 

Местността Комлука е великолепно място, откъдето се разкрива феноменална панорамна гледка към Варненския залив. Местността носи традицията на отглеждането на грозде сорт Димят. Това е място с дълбоки корени и огромно уважение към земята и природните дадености. Локацията на проекта не е случайно избрана. Богатото природно и историческо наследство на региона, предопределя туристическия потенциал и изисква надграждане, което да предостави уникално преживяване с акцент върху местните традиции във винопроизводството.

16,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,50 лв.
Моля, изберете: