Езия - прах за пране 0.800кг

  • Марка: Храна за кожата

Екологичен прах за пране. Хипоалергичен! 

 

Езия съдържа само

  • хума каолин
  • хранителна сода бикарбонат
  • морска сол
  • зелен сапун от зехтин 
  • лимонена киселина. 

Пет хранителни съставки, които я правят уникална и супер ефикасна.

Езия е универсален продукт за цялото домакинство. Едва ли друг производител на прах за пране може да ви препоръча продукта си за пране, миене, чистене, с чиста съвест и съзнание, че няма да ви навреди по никакъв начин, да ви причини алергии или раздразнение на кожата.
С Езия можете да перете детски дрешки, памперси за многократна употреба, бельо, фини тъкани, вълна, пране от всякакъв цвят и материя.
 
Можете да чистите всякакви повърхности, прозорци, огледала, матраци, килими, без остатък и без предпазни средства. Банята ви винаги ще бъде чиста и дезинфекцирана, без неприятни миризми и без химия.

 

Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

16,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете: