Маска за лице ЗЕОЛИТ

  • Марка: Rhodosorp - Фарер

Зеолитът е мощен естествен минерал, образувал се преди милиони години. Този естетвен минерал е с отрицателно заредени йони, което го прави перфектен за прочистване на тежки метали и за йонизиране на водата. Зеолитът има високо съдържание на  силиций (Si) и способността да привлича и улавя йони с положителен заряд в своята микропореста структура. Тези две свойства на минерала го правят изключително полезен за човека. Зеолитът пречиства тялото от токсини, тежки метали и радиоактивни елементи. Създава алкално-киселинен баланс в човешкото тяло и дори помага на раните да заздравяват по-лесно. 

 

Продуктите Rhodosorb® са най-висококачествените на пазара природни минерални хранителни добавки, произведени специално за консумация от човека. Продукти от най-качествените природни минерали в света, обработени по иновативна технология, с цел  постигане максимален здравен ефект за всеки.

Производствения процес не се използват никакви химични вещества и консерванти, т.е. това са 100 % природни продукти.

 

Маска за лице Зеолит е със силно антибакетриално и силно антисептично действие. Почиства порите в дълбочина и има силен лифтинг и пилинг ефект. След измиване нанесете крем.  

1,29 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1,29 лв.
Моля, изберете: