Комплект тамян

  • Марка: Храна за кожата

Грижа за здравето и костите! 

 

  • каспули тамян 65бр
  • мехлем с тамян, черен оман
  • болкоуспокояващ спрей

Комплектът съдържа капсули тамаян, които ще те тонизират, ще повишат имунитета ти и не на последно място - ще облекчат костни и ставни проблеми при всяка възраст.  В комбинация с мехлема , боките в ставите отшумяват с  бърз ефект. Болкоуспокояващия спрей действа на момента. Подходящ за всякакви трамви и изкълчвания. 

60 капсули за 3 месечен курс, като 20дни се приема, 10дни се почива.
1 капсула сутрин след храна 0.400мг.
Мехлем тамян и смирна - 40мл

 

 

Тамянът би могъл да помогне при: Ревматоиден артрит, Артрит, Болки в ставите, Възпаления, Нарушена костна структура - остеопороза, Бъбречни болести, Чревни проблеми, Болест на Крон, Автоимунни заболявания, Слаб имунитет, Вирусни инфекции, Пневмония, Мигрена, Нарушена концентрация, Слаба памет, Преумора, Телесни травми, Счупвания, Тревожност, Слаба работоспособност

 

Храна за кожата" е точно това, от което има нужда кожата ти. Вълшебно докосоване, нежна грижа и подхранване. 

Създадени тук, в България, нейните мехлеми и козметика ще направят чудеса. "Блага Вест" е псевдонима на създателката им, борбена жена, преминала през различни изпитания и вдъхновила се да дарява, лекува и помага на хората , на природата и на семейството си. Нейни са всички  подхранващи и възстановяващи кремове и серуми от серия " Храна за кожата". Нейни са всички благи мехлеми , които облекчават различни болки и кожни проблеми, нейни са и магичните добавки - Ашваганда и Тамян, които ще те заредят, успокоят и ще трансформират живота ти в нещо по-добро. Чисти съставки, богата текстура, икономични и с магични аромати  - всеки продукт от серията може да ти стане любим и да нахрани кожата, която обичаш. 

 

 

80,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 80,00 лв.
Моля, изберете: